Bemutatkozunk...Kezelések...A XXI. század kozmetikája...Pedikűr-Manikűr...Fodrászat...

XXI. század kozmetikája
(ANTI-AGING, PRO-AGING PROGRAMOK)

Megfelelő tanfolyam és vizsga elvégzése után egy új kezelési módszert vezethetünk be a bőr fiatalítása érdekében.

Ez a rendszer a MESO-SYSTEM, MESOLIFT.

A gyógyászati és kozmetikai hatóanyagok akkor fejtik ki hatásukat a legintenzívebben, ha pontosan oda kerülnek -lehetőleg maximális koncentrációban- ahol be szeretnénk avatkozni a szervezet működésébe. A bőrfelszínhez közeli struktúrák esetében mikroinjekciókkal érhető el.


MESOLIFT

A hatóanyagok legmagasabb koncentrációjait tartalmazó bőrfiatalító kezelés, amely egy valódi "megemelése" a bőrnek. Olyan anyagok, melyeket a bőr egyébként is tartalmaz, csak nem elegendő mennyiségben (pl. hyaluronsav, vitaminok, stb.), ezen anyagok 100%-a célbaér! Nem allergizál, beépül a kötőszövetbe, regeneráló, sejtépítő, sejtaktivizáló! Az eredmény a kezelés után azonnal látható.


Előnyei:

  • nincs sebészeti beavatkozás,
  • nincs hegesedés.

 LIFTING HIDEGLÉZERREL

Azok a páciensek akik nem tűrik a kicsit is kellemetlen kozmetikai beavatkozásokat (pl. iontoforézis, mesolift) nekik szól ez a kezelés!

VITALÉZER-kezelés egy komplikációmentes beavatkozás Hyaluron-Nanogél lézerfénnyel való kezelése, kényelmes a páciensnek.

A bőrszerkezet szemmel láthatóan megújul. Az eljáráshoz kifejlesztett Hyaluron-Nanogél fokozza a hám és irha hidratációját, így a ráncok mélysége látványosan csökken.